Friday, 3 February 2012

INILAH YANG TERAKHIR KAWAN =(

oke , firstly . aku rindu my cookies blogger niey . lame tak update . sudha jadi mcm nak mufliss . HAHAH . okee tadi mmg gempak gado ngan membe sume . oke fine . tape lhaa . gado-2 aku sedeyh tngok lyana n yuly . kawan lame aku .

die org dha laen . aku sayang korang . y korang jadi cm niey . mm . aku tanak kau bce bnda niey . aku tawu kau takan terima . tdi time bpak eika dtg . time tue syawal tbe-2 ckp . npe korang cm niey . time tue ade lagu syahir af . sedeyh sngad . syawal dha tunduk .

tersedu-2 die menanges , sebakk sngad . air mate aku tetiba kuar . aku terdiam seketika . but kite org cover . takud ayah eika dnga . syawal ckp , korang lps niey delete die org sume . aku malu , aku sedeyh . bia lhaa die orgg . kite buad lhaa mcm tak knal die .

sumpahh , aku dha taleyh nak than air mate nie . aku tak bole tipu diri aku . yang aku syg kawan aku yuly n lyana . aku beterusan nanges . lpas tue . eika pon dha nanges . why korang why korang jadi mcm niey . mm aku tak tawu nak ckp mcm mne , lpss niey anggap lhaa kite tak knal kawann . benci lhaa kami . buang lha kami . tue yang korang nakk . sampai d sini saje k . aku nak korang jadi org yang berpendirian . pendidikan , n cemerlang dlm hidup kawann :((

Tuesday, 22 November 2011


hye blogger . oke . wei . aku HOPE kau bce keyh . kau nmpak kann gmba atas niey . same ngan kau . hahah . kau uat background same ngan aku . oke terharu sngad weyhh . mmg aku rindu kau . bukan aku jhe . kawan 2 sume sendiri ckp . tetibe . tetibe rindu kau .


betol weyhh . aku niey . allah jhe tawu mcm mne aku rindu kat kauu . nmpak mcm mnipu sngad aku niey kann . hahah . tah lhaa weyhh , taleyh rasenye nak tggl kan kau . hmm =( . rinduuu kau weyhh .

Monday, 14 November 2011


hye blogger , eehh sekejap . nmpak tak gmba atas nieyy . lawa ken . hahaha . nmpak sngad koang tipu . mne nmpak muke bongekk . tpi dri segi bju , tngn die yang molekk . lagi-2 nmpak sikit senyuman yunk maniss lagi mnggoda . org nye lawa kenn . haaa . die niey kawan lame lisaa

dulu slalu sngad ngan die =) . kelas same ngan die , sume lha ngan die . gadogado tue ade lha . gado sbb ape koang tnye ?? perlu tawuu . tak perlu kann . hahah . nme die . siti nadirah binti abdul jalil . die sorg kawan yang tak lupa kwn . yang laen sume dha lupe akuu =(

tapi kadang-2 gadis niey tggl kan aku gakk  . HAHAHA . joke lhaa . eehh nak tengok gmbaa die takk ? satsat
tarampampampammm . haaa . niey atas nieyy . hok alooo . molekk kenn ? uee lesung pipit die nmpak sikit ,
*sikit jhe . HAHAHA . btw ILYSOMUCHH <3 <3 <3

(= kawan =)

hey my blogger 14-11-11 . wahhh . dha bersawang blog aku nieyy . ishhh . nak bersihkan balek lhaa . hahaha . *oke aku mngarut =/ . k aku tanak sedeyh dha . niey nak story happy punye lhaa kenn . hahahaha . koang bce title aku dulu . dha bace ? oke bgoss

nmpak tak gmba atas niey . die org lhaa my bestie aku . eika n syawal =) love koang niey . hehehe

aku nak story pasal kawan k . dha bpe ari niey aku tade kat umh . asyik kuar jhe ngan anje anje aku niey . nak tawu sape ? eika n syawal lhaa . mmg best . tadi lagi lhaaa . g mines ngan die org . smpahh happy sngat . maen hujann . bru abes demam ngan selsema . HAHAAH .

maen bowling same-2 . gile-2 lha die org niey . papehal aku syg gile kat die org niey . eeh tak lupe gakk . lyana =( die tak dpt hang . siann die . miss kat die gilee . ari sabtu ari tue function gilee . meet ngan shafiq izzudin , nisa sandra . tak lupa lhaa kawan-2 aku eika ngan syawal lhaa . sape lagi

tadi g mines ingat nak meet ngan ex aku eijoii . tngok die tak muncul . grrr gram jhee . die tidoo . tape lhaa . miss gile babi kat kau kedeng . bpe bulan dha tak jumpeee . dulu ponteng ngan kau . arhhh . sume ngan kau lhaa gileee .